Φωτια Μαρτινο : Ελικόπτερο Erikson απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς στο ... / Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας.

Φωτια Μαρτινο : Ελικόπτερο Erikson απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς στο ... / Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας.. Νέα κινητοποίηση της πυροσβεστικής για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας και συγκεκριμένα σε χαμηλή βλάστηση. Η πυροσβεστική την έχει περιορίσει στο αριστερό κομμάτι με κατεύθυνση τη λαμία. Το όχημα του κτελ θεσσαλονίκης φέρεται να πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε. Νέο πύρινο μέτωπο στο μαρτίνο φθιώτιδας δίπλα στην εθνική οδό. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα χωριά μαρτίνο, λάρυμνα και προσκυνά δεν έχουν.

Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές για να τελειώσει άμεσα η καταστροφική της. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Φωτιά τώρα στο μαρτίνο φθιώτιδας. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Οπως μετέδωσε η ερτ η φωτιά ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά.

Κορονοϊός: Στα 2.800 τα νέα κρούσματα - 192 διασωληνωμένοι ...
Κορονοϊός: Στα 2.800 τα νέα κρούσματα - 192 διασωληνωμένοι ... from polispost.com
Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το. Ο κόσμος έχει φύγει και τώρα πια έχουν. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Κι άλλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο μαρτίνο φθιώτιδας. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές για να τελειώσει άμεσα η καταστροφική της. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Εξακολουθεί και υπάρχει αγωνία καθώς όσο περισσότερο νυχτώνει τα πράγματα όλο και.

Εξακολουθεί και υπάρχει αγωνία καθώς όσο περισσότερο νυχτώνει τα πράγματα όλο και.

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα χωριά μαρτίνο, λάρυμνα και προσκυνά δεν έχουν. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί προς την εθνική οδό. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Στις εικόνες που προβλήθηκαν από την ερτ έριχνε νερό και από αέρος, πυροσβεστικό. Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε. Νέα φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης στο μαρτίνο της φθιώτιδας και ενώ οι δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ερτ, πυροσβέστες ήδη επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr. 2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές.

Νέα φωτιά ξέσπασε, αυτή τη φορά, στο μαρτίνο φθιώτιδας. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα χωριά μαρτίνο, λάρυμνα και προσκυνά δεν έχουν. Του ανταποκριτή μας από το. Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου.

Κορονοϊός: Στα 2.800 τα νέα κρούσματα - 192 διασωληνωμένοι ...
Κορονοϊός: Στα 2.800 τα νέα κρούσματα - 192 διασωληνωμένοι ... from polispost.com
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ερτ, πυροσβέστες ήδη επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Νέα φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης στο μαρτίνο της φθιώτιδας και ενώ οι δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα. Κίνηση στα διόδια της τραγάνας και στο μαρτίνο από drone. Μεγάλη φωτιά τώρα και στο μαρτίνο φθιώτιδας. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα χωριά μαρτίνο, λάρυμνα και προσκυνά δεν έχουν.

Στις εικόνες που προβλήθηκαν από την ερτ έγιναν ρίψεις νερού.

Νέο πύρινο μέτωπο στο μαρτίνο φθιώτιδας δίπλα στην εθνική οδό. Πυροσβέστης δίνει νερό σε χελώνα (pic). Οπως μετέδωσε η ερτ η φωτιά ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά. Οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο μαρτίνο φθιώτιδας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί προς την εθνική οδό. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Το όχημα του κτελ θεσσαλονίκης φέρεται να πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε. 2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46. 6:33 μμ, παρασκευή 19 ιουν 2020 6:33 μμ, 19 ιουν 2020.

Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Κι άλλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο μαρτίνο φθιώτιδας. Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην πυροσβεστική υπηρεσία για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην περιοχή του μαρτίνου. Μεγάλη φωτιά τώρα και στο μαρτίνο φθιώτιδας. Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού, πρόλαβαν να αποβιβαστούν οι 48.

Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνεται αύριο σε 30.586 δικαιούχους ...
Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνεται αύριο σε 30.586 δικαιούχους ... from nb.bbend.net
Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Κίνηση στα διόδια της τραγάνας και στο μαρτίνο από drone. Του ανταποκριτή μας από το. 6:33 μμ, παρασκευή 19 ιουν 2020 6:33 μμ, 19 ιουν 2020. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Το όχημα του κτελ θεσσαλονίκης φέρεται να πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου στη φθιώτιδα στα όρια με την βοιωτία.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πυροσβέστης δίνει νερό σε χελώνα (pic). Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. 2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Κίνηση στα διόδια της τραγάνας και στο μαρτίνο από drone. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το. Νέα κινητοποίηση της πυροσβεστικής για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας και συγκεκριμένα σε χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Νέα φωτιά ξέσπασε, αυτή τη φορά, στο μαρτίνο φθιώτιδας. Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην πυροσβεστική υπηρεσία για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην περιοχή του μαρτίνου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr.

Posting Komentar

0 Komentar